Home / wootv / Kenneth Buch supplerer: Flere norske juniorhåp

Kenneth Buch supplerer: Flere norske juniorhåp

buch_1.jpgI videointervjuet med Kenneth Buch ble bare 8 av de 12 JVM-uttatte løperne omtalt, fordi uttaket ikke var 100% klart da intervjuet ble foretatt. Dermed hadde ikke Buch mulighet til å vurdere disse løperne. Det betyr ikke at Buch ikke har store forhåpninger til disse fire i Australia! Nedenfor får du juniorlandslagstrener Buch sine vurderinger av de resterende 4 løperne:

  • Erik Sagvolden: En av de norske juniorene med mest internasjonal erfaring. Har deltatt på alle internasjonale mesterskap siden han ble junior. 5. plassen på NOM langdistanse gir forhåpninger om at Erik i Australia kan ta steget helt opp blant de beste i verden!
  • Bjørn Ekeberg: Ny i mesterskapssammenheng, men stabil juniorløper som har ligget på kanten av laget flere ganger. Nå har han tatt steget inn på laget, og så får vi se hvor han står når det virkelig gjelder.
  • Heidi Bagstevold: Teknisk stabil jente som alltid er å finne i toppen av nasjonale konkuranser. Etter deltagelsen på NOM, må hun bevise at hun lærte noe av den erfaring, og hermed presterer på junior-VM.
  • Mali Fjogstad Nielsen: Mali’s styrke er hennes tekniske egenskaper. Med dette som utgangspunkt er hun klar medaljekandidat på både mellom og lang-distanse som blir teknisk krevende.

Du kan se videointervjuet med Kenneth Buch her:

About Jan Kocbach

Jan Kocbach is the founder of WorldofO.com - taking care of everything from site development to writing articles, photography and analysis.

Check Also

Free calendar 12 runners – 12 countries: Download now!

The World of O Wall Calendar 2008 – “12 runners – 12 countries” – is ...