Home / wootv / Jukola video competition to be hosted at woO-TV

Jukola video competition to be hosted at woO-TV

jukolawoo.jpgBergen, Norway / Lapua, Finland, March 28th 2007 (in Finnish below): WoO-TV and Virkiä Jukola have agreed to cooperate around the Jukola video competition previously announced by Virkiä Jukola. Instead of submitting videos by email as previously announced, the woO-TV/Veoh system will be used for submitting videos to the Jukola video competition. This will make it possible for people to see all the submitted videos, and a voting arrangement will be set up by World of O to aid the Jukola video jury in selecting the best clips. The best clips will as previously announced be broadcast between June 14th and June 17th on the two giant TV screens in the Jukola competition center. In addition, the winning clips will be broadcast on woO-TV Prime from June 18th.

Note that no sponsor ads are allowed in the videos entered for the Jukola video competition, due to restrictions in conjunction with the giant screen on Jukola.

Links

WoO-TV isännöi Jukolan videokilpailun

jukolawoo.jpgLapua/ Bergen, Norja 28.3.2007: WoO-TV ja Virkiä-Jukola ovat sopineet yhteistyöstä Jukolan viestissä järjestettävästä videokilpailusta. Sen sijaan, että suunnistusvideot lähetetään Virkiä-Jukolan toimistolle sähköpostitse tullaan kilpailussa käyttämään uutta woO-TV/ Veoh –tekniikkaa videoiden lähettämisessä Jukolan järjestäjille. Tekniikka tekee myös mahdolliseksi lähetettyjen videoiden katselemisen. Videokilpailun videoiden lopullisen järjestyksen äänestää Virkiä-Jukolan videoraati yhteistyössä suunnistusnettiportaali World Of O:n kanssa. Parhaimmat videot tullaan näyttämään 14.-17.6. kahdella Jukolan isolla videotaululla Virkiä-Jukolan kilpailukeskuksessa. Parhaimmat teokset esitetään myös WoO-TV:ssä 18.6. alkaen.

Lisätietoa WoO-TV:stä: http://tv.worldofo.com

Lisätietoa Jukolan videokilpailusta:
http://www.jukola2007.net/virkia/jukola.nsf/sp?Open&cid=content739D25

About Jan Kocbach

Jan Kocbach is the founder of WorldofO.com - taking care of everything from site development to writing articles, photography and analysis.

Check Also

Free calendar 12 runners – 12 countries: Download now!

The World of O Wall Calendar 2008 – “12 runners – 12 countries” – is ...

One comment

  1. When we will get the results?